NOTĂ DE INFORMARE PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR DVS.  ÎN CONTEXTUL EFECTUĂRII UNEI REZERVĂRI PENTRU RESTAURANTUL NOSTRU ,ACTUALIZATA LA NORMELE PENTRU PREVENIREA SI GESTIONAREA VIRUSULUI SARS COV-2

Operator: Special Steaks Food Summer SRL

Începând cu data de 01.06.2020 suntem nevoiți să întocmim un registru de evidență a rezervărilor clienților. Această obligație este stabilită în sarcina operatorilor prin conținutul Art. 4 alin (1) lit. l) din cuprinsul Normelor Ordinului 966/1809/105/2020, astfel că temeiul acestei prelucrări este îndeplinirea unei obligații legale, scopul fiind facilitarea efectuării anchetelor epidemiologice.

Astfel, pentru a putea efectua o rezervare în cadrul restaurantului nostru ulterior datei de 01.06.2020, vă vom putea solicita numele, prenumele, numărul de telefon și numărul de persoane pentru care faceți rezervarea.
Noi vom stoca aceste date pentru 16 zile. Datele vor fi transmise catre furnizorul de servicii care găzduiește această platformă web  – ClausWeb.ro – și pot fi transmise Autorităților și Instituțiilor publice competente conform legislației în vigoare.

În calitate de persoana vizata, acesati si Politica noastră de Confidențialitate pe https://buenasado.ro/confidentialitate/ și Politica de Confidențialitate a furnizorului de servicii pe ClausWeb.ro

Buenasado Steakhouse susține ospitalitatea românească!

Rezarva-ti masa din timp

Rezerva o masa

    Call Now Button